Союз хіміків України офіційно прийнятий до Cefic

Делегація Союзу хіміків України, очолювана Президентом СХУ, взяла участь у Генеральній асамблеї Європейської ради хімічної промисловості (Cefic), що відбулась 26-28 вересня 2012 р. в Лондоні.

В ході цього заходу Рада директорів Cefic позитивно розглянула заявку Союзу хіміків України щодо вступу до  Cefic, а Генеральна асамблея одноголосно затвердила рішення про надання СХУ статусу Асоційованого члена Cefic. 

 

На теперішній час СХУ розробляє план взаємодії з структурними підрозділами Cefic та визначає пріоритетні групи для подальшої співпраці в рамках цієї організації. План буде винесено на обговорення Спостережної ради СХУ.

На Генеральній асамблеї Cefic 28 вересня ц.р. було обрано нового Президента Cefic. Ним став Голова компанії BASF Курт Бок (Kurt Bock).

Роль Cefic значно посилилась з огляду на те, що Європейська асоціація з жовтня 2012 року перебрала на себе головування в Міжнародній раді хімічних асоціацій ІССА на термін протягом наступних двох років.

Наші партнери

Cefic Cefic
Європейська рада хімічної промисловості - Об’єднання виробників хімічної продукції Cefic представляє інтереси 29 тисяч великих малих і середніх європейських компаній, які загалом утримують 1,2 млн. робочих місць і виробляють 21% хімічної продукції в світі. Cefic тісно співпрацює з керівними органами ЄС, міжнародними, недержавними та іншими зацікавленими організаціями.
Міжнарод. центр хімічної безпеки Міжнарод. центр…
Міжнародний центр хімічної безпеки (м. Тарнов, Республіка Польща)
Кластер “Зелена хімія” Кластер “Зелена…
Польський кластер “Зелена хімія”

Розсилка новин On-line:

Увійти